Detacheren

Waarom een High Tech Talent?

High Tech Talents zijn interantionale avonturiers, ontdekkingsreizigers die intrinsiek gemotiveerd zijn. Ze bewijzen zich, iedere keer weer; ze durven, zijn vindingrijk, hebben de fantasie om samen verder te komen en handelen om te veranderen. Een krachtige combinatie met, naast het financiële voordeel, een rotsvast resultaat; betrokken topkandidaten die meewerken aan de technologie van morgen en uw bedrijf onbegrensd helpen groeien.

 

Detacheren = investeren

Wij kennen onze professional. Niet op basis van 1 intakegesprek, maar op basis van ruim 20 contactmomenten binnen het ‘High Tech Talent’ program; een inspirerend parcours waarop we avontuurlijke internationale bachelor en masterstudenten klaarstomen voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Wij kijken naar talent en motivatie, werken aan communicatie en interpersoonlijke vaardigheden en realiseren daarmee betekenisvolle aanstellingen waarbij we, zowel tijdens en na plaatsing, nauw betrokken zijn.

 

Waarom detacheren?

Door ervaring, inlevingsvermogen en onze brede poel aan jonge ambitieuze technici, zijn wij in staat vindingrijk in te spelen op uw (veranderende) vraag. Wij dragen risico en administratieve lasten, u krijgt kwaliteit en flexibiliteit. Zo helpt detacheren u veilig te proeven aan nieuw potentieel, maar geldt ook zeker als ultieme voorloper op uitbreiding van uw vaste personeelsvloot.