Persoonlijk kennismaken!

Het HighTechTalents Team

Menno

Vincent

Luciana

Tessy

Bart

Daniela

Onze visie

De schaarste op de IT arbeidsmarkt zal de komende jaren verder toenemen. Wij geloven dat zonder instroom van buitenlandse IT talenten de Nederlandse bedrijven hun technische ambities en voorsprong niet weten te behouden. Uiteraard brengt dit een eigen dynamiek met zich mee waarbij taal, cultuurverschillen en integratie belangrijke aandachtspunten zijn binnen de dienstverlening van HighTechTalents naar klanten en medewerkers.

Onze missie

Waar veel bedrijven schrijven en roepen hun internationale medewerkers te helpen bij hun transitie naar Nederland dóén wij dit ook daadwerkelijk. Geen loze woorden of beloften, maar het creëren van een solide sociale basis en persoonlijke begeleiding. Het creëren van een familie gevoel voor onze IT engineers en hun directe familie. Hoe wij dat doen? Lees meer over onze Care4Talents community.

Onze geschiedenis

Het begin, goede ideen hebben soms tijd nodig om te rijpen. Zo ook met HighTechTalents, officieel gestart in 2017. Maar al eerder waren er gesprekken tussen oprichters Menno van den Berk en Vincent Vitters. Gesprekken onder leiding van branche organisatie HighTech NL om een consultancybureau te beginnen dat het anders aanpakt. Een menselijk maat met oog voor sociale integratie en carrière ontwikkeling voor internationals. Een bedrijf waar winst maken belangrijk is maar wel met een gezonde winstverhouding. Geen urenfabriek maar persoonlijke aandacht voor de medewerker en klant.

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

Heb je nog vragen of wil je ons beter leren kennen, bel of mail ons dan. We komen graag een keer persoonlijk kennismaken. Ben je op zoek naar een leuke baan, stuur dan je CV en motivatiebrief naar recruitment@hightechtalents.nl

Wat andere over ons zeggen

Kom in contact met ons